Drikung Kagyu vienuolynas yra namai 50-čiai vienuolių nuo 7 iki 60 metų. Daug jaunų vienuolių yra našlaičiai, pusiau našlaičiai ir iš vargšų šeimų, bandantys išgyventi sudėtingoje situacijoje. Šis vienuolynas yra antras žinomiausias Revalsare. Pagrindinis jo lama yra Ontul Rinpočė, kuris atvyko iš Tibeto 1970 metais ir įkūrė vienuolyną nuo nulio. Jis išaugo į nuostabią gompą, kuri stovi ant kalvos šlaito, su svečių kambariais priešais ežerą, taip pat čia kavinė, kuri vadinasi “Emaho” ir parduotuvė. Toliau yra Rinpočės namai ir aukščiau yra Namkha ling, geriausios apgyvendinimo vietos Revalsare. Kambarių kaina 150-750 rupijų dienai. Iš čia gražiausi vaizdai į Padmasabhavos šventyklą iš kambarių ir iš kavinės. Ilgesniam laikui nuomojant kambarį galima derėtis dėl nuolaidos. El.paštas: namkhaling@gmail.com, tel. 9816735264.
Ontul Rinpočę lankytojai gali aplankyti po pietų. Žmonės ateina parodyti savo pagarbą, paprašyti palaiminimų ir duoti vienuolynui aukų.
Pudžos vienuolyne vyksta 6-8 valandų ryto ir 2.30-4 valandų popiet. Šventyklą galima pamatyti ir kitu metu.


Pirmas Wogmin Thubten Shedrup Ling Tibete

buvo įkurtas Drigung Terton Nuden Dordžės, kuris buvo Tibeto didžiojo jogo Milarepos įsikūnijimas. Kultūrinės revoliucijos Tibete metu, Ontul Rinpočė pabėgo iš Tibeto  1970 metais ir įkūrė Wogmin Thubten Shedrup  vienuolyną Tso Pemoje tam, kad apsaugotų dvasines žinias ir tradicijas pradedant nuo Drigung Kagyu tradicijos Tibeto budizme pradininko Lordo Džigten Sumgono.
Grįžus Į Indiją iš Ladakho, 1971 metais iš vietinio Maharadžos, Ontul Rinpočė nusipirko žemės Tso Pemoje (Revalsar, Himachal Pradesh, Indija) ir statė vienuolyną iš aukojimų, kuriuos gavo iš Ladakho žmonių. Su vienuolyno vienuolių pagalba Ontul Rinpočė sugalvojo vienuolyno vaizdinį šioje žemėje. Tso Pema reiškia “Lotoso Ežeras”, ir tai vienas slaptų Guru Padmasambhavos vietų, kur jis demonstravo savo stebuklingas galias. Tikslas parodyti šiuos stebuklus šioje vietoje yra įtakoti karalių ir žmones šio regiono, kuris vadinosi Zahor. Užėmė daug metų Ontului Rinpočei užbaigti vienuolyną su šventais objektais, ritualiniais instrumentais ir kitais būtinais dalykais. Gailestingas Ontul Rinpočė priėmė daug jaunų vienuolių su intencija palaikyti tyrą Budistų Tradiciją vienuolyne.
Šios vietos istorija eina iš kartos į kartą. Daug budistų iš viso pasaulio aplanko šventą ežerą savo piligriminės kelionės po šventas Budizmo vietas metu.

 

Daugiau informacijos apie Drikung Kagyu vienuolynas galite sužinoti facebook grupėje.

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį

Prisijunkite prie mūsų adresų sąrašo, kad gautumėte naujausias ir naujienas iš mūsų komandos.

sėkmingai užsiprenumeravote!