Paradise paplūdimys


Tai paplūdimys, dvelkiantis stiprybe, bangų, mušančių į uolas jėga. Žmonėms gulėti čia taip pat uolos. Mažas, skirtas šokinėti per bangas bei grožėtis vandens galia, paplūdimys.

Little Armier paplūdimys


Puikus paplūdimys visai šeimai. Yra visai nemažas, su daug skėčių ir gultų. Vaikams puikus krantas žaisti ir dūkti. O mėgėjams pasnorklinti yra galimybė ramiai paplaukioti. Povandeninis pasaulis nėra turtingas stebėti, bet kažkuo galima būtų pasidžiaugti.

Pretty paplūdimys


Penkios minutės nuo namo iki paplūdimio Pretty bay. Šeimyninis paplūdimys, ramus, snorklinti netinka, nėra ką žiūrėti, bet malonu ramiai plaukioti bei gulėti vėsiame vandenyje.

St.Peter baseinas


St Peter baseinas – vienas žymesnių paplūdimių Maltoje. Jis yra gana egzotiškas. Tai uolos, didesnės, mažesnės, gana aštrios. Tad tikrai netiks šeimoms su vaikais. O va mėgėjams šokinėti ir snorklinti tikrai tiks. Vienintelis paplūdimys, kuriame nėra ir negali būti skėčių ir gultų. Tiesiog jų nėra kaip pastatyti. Tad dieną ilgai nepabūsi. Kepina saulė.

Ghajn tuffieha paplūdimys


Dar vienas paplūdimys puikiai tinkantis snorklinti. Žuvytės, akmenys, augmenija suteikia galimybę ilgai gulėti vandenyje ir pasinerti į povandeninį pasaulį. O vakare pasėdėti gražioje kavinaitėje ir stebėti besileidžiančią saulę vienas malonumas.

Qawra point paplūdimys


Šis paplūdimys yra gana įdomus. Jis yra uolėtas ir išsidėstęs mažoje ramioje įlankėlėje, kuri yra puiki snorklinti. O čia pat už įlankos lanko banguoja jūra ir norintys gali užsiimti vandens sportais. Tad paplūdimys du viename yra originalus variantas. Noriu pažymėti, kad prie visų paplūdimių yra patogu privažiuoti su automobiliu. Parkingui problemų nėra. Todėl galima jaustis atsipalaidavusiam ir džiaugtis oru, jūra ir aplinkinėmis sąlygomis.

Žydroji lagūna


Į Žydrąją lagūną tikrai verta nuplaukti. Laivai plaukia iš Sliemos ir iš Crkiewos. Tad išplaukėme mes iš Sliemos vėliausiu reisu, kuris išplaukia 13 valandą. Iki Žydrosios lagūnos plaukia 2 valandas. Tai puikus laikas pasidžiaugti jūra bei pačia sala, žvelgiant iš jūros. Valandai laivas sustojo Krištolinėje lagūnoje, kur norintys galėjome paplaukioti ir pašokinėti nuo laivo. O paskui plaukė į Žydrąją lagūną. Čia 3 valandas galėjome maudytis, snorklinti, būti laive bei išlipti į sausumą ir ten degintis saulėje. Tai puikiai praleistas laikas. Atgal plaukėme vakare, saulei leidžiantis. Tos valandos atgalinio kelio – tai puikus laikas grožėtis vakarine gamta, šokti pagal linksmą muziką laive bei džiaugtis draugiškais žmonėmis, plaukusiais laive kartu.

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį

Prisijunkite prie mūsų adresų sąrašo, kad gautumėte naujausias ir naujienas iš mūsų komandos.

sėkmingai užsiprenumeravote!